De organisatie

Miles Research is in 2007 opgericht met als doel onderzoek anders te doen. Sneller, flexibeler en optimaal werkend vanuit de behoefte van de klant. Elk project is daarom in de basis maatwerk, waarbij uiteraard binnen het project wordt geautomatiseerd waar het kan. Koppeling van grote hoeveelheden data en dit vertalen naar advies is één van onze kernkwaliteiten. Dit is mogelijk doordat ons team bestaat uit mensen met 10-20 jaar ervaring in marktonderzoek. De data halen we uit veel verschillende bronnen van onderzoek. Alle vormen van onderzoek behoren tot de mogelijkheden. Denk aan mobiel, online, dagelijkse metingen, verdiepende jaarlijkse studies, kwalitatief onderzoek of telefonisch onderzoek. Wij werken voor diverse grote en kleine opdrachtgevers. Naast de meer traditionele rapportagevormen, heeft Miles Research intuïtieve dashboard tooling ontwikkeld, die zeer geschikt is voor regelmatig terugkerende onderzoeken. Resultaten kunnen op deze manier eenvoudig in de tijd en met elkaar worden vergeleken. Integratie met data en systemen van externe bronnen of van u als klant zijn daarbij snel te realiseren.

Onze kernwaarden

  • Klantgedreven

  • ICT gedreven

  • Kennisgedreven

Vanuit deze filosofie pakken we uw klantvraag op en komen we tot pragmatische oplossingen. We nemen uw vraag als basis voor een flexibele maatwerkoplossing.

Met een sterk team

Miles Research bestaat uit een team van gedreven en professionele medewerkers. Onze passie is bedrijven in beweging krijgen, zodat er daadwerkelijk iets met de resultaten gebeurt. Maak kennis met ons team:

Wim Graafmans

Dirk van Kemenade

Eric Landwaart

Tessa van Broekhoven

Bryan van der Boom

Nicole van Dartel

Sander Wegdam

Dionne Thijssen

Lieke Damen
 

Imke Pertijs
 

Nicole Testroote

Shirley Nohar